Author Topic: Max speed, suddently "could not connect"  (Read 3266 times)

rrbb

  • Guest
Max speed, suddently "could not connect"
« on: November 02, 2007, 08:03:19 pm »
Hi,

Used Alt binz for a year now - great client!

I have lately expirenced a big problem:
Everything works as it should, max speed, everything. But suddently i looses connection and the client keeps reconnecting. After a while (5 minutes or so) the connection is back.

I dont loose connection to ISP or anything - the client just keeps hanging.

Here is what i tried:
Reinstalling alt binz (Deleted the folder after uninstallation)
Restarted the client
Other NZB's (brand new)

Im pretty lost here - hope you can please help me ?

Not much from the log - Here it is:

[02-11-2007 19:51:57] [T1] Retry 208/415 [4398]-[#*****]-[FULL]-[***********] - [80/82] - "****.vol112+30.par2"
[02-11-2007 19:51:57] [T1] StatusCode: 0
[02-11-2007 19:51:57] [T1] Connecting
[02-11-2007 19:52:26] [T7] Could not connect
[02-11-2007 19:52:26] [T9] Could not connect  
[02-11-2007 19:52:27] [T7] Connecting
[02-11-2007 19:52:27] [T5] Could not connect
[02-11-2007 19:52:27] [T9] Connecting
[02-11-2007 19:52:28] [T8] Could not connect
[02-11-2007 19:52:28] [T7] Could not connect
[02-11-2007 19:52:28] [T9] Could not connect
[02-11-2007 19:52:28] [T5] Connecting
[02-11-2007 19:52:29] [T8] Connecting
[02-11-2007 19:52:29] [T7] Connecting
[02-11-2007 19:52:29] [T9] Connecting
[02-11-2007 19:52:37] [T4] Could not connect

As i write this - connection again, hmm!  Please help!

Kind Regards
RRBB

Offline cr4zyfr4g

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 781
  • German n00b
Max speed, suddently "could not connect"
« Reply #1 on: November 02, 2007, 10:14:09 pm »
that is not an Alt.Binz problem.

Maybe your usenet provider has a problem.
I know this kind of behavior, because my provider had the same problem a few month ago.

rrbb

  • Guest
Max speed, suddently "could not connect"
« Reply #2 on: November 03, 2007, 08:38:20 am »
Ok, could be... Almost hope so... I use Usenetserver. Does anyone have this problem too ?

Thanks for replys  :!:

BR
RRBB

grishnakh

  • Guest
Max speed, suddently "could not connect"
« Reply #3 on: November 03, 2007, 10:23:49 am »
Yesterday I had with Usenetserver the same problem.

rrbb

  • Guest
Max speed, suddently "could not connect"
« Reply #4 on: November 09, 2007, 09:50:25 am »
Correct - it was UNS where the problem was.
Yet facing another problem, will create another thread for this